۱۳۹۲ خرداد ۱۸, شنبه

ترفند رژیم موذی آخوندی برای جلوگیری از تحریم انتخابات فرمایشی

سناریویی که در جمهوری اسلامی دنبال می‌شود:افزایش مشارکت در انتخابات با ایجاد ترس٬ تشویق و هشدار
سایت محافظه‌کار «دانا» از انتشار پیامک گسترده‌ای در برخی استان‌ها و شهر‌های ایران با این عنوان که «مهم نیست چه کسی رئیس جمهور می‌شود٬ فقط جلیلی نباید رای بیاورد» خبر داد.
به گزارش دیگربان، این سایت روز جمعه (۱۷ خرداد) نوشته در این پیامک از مردم ایران خواسته شده تلاش کنند سعید جلیلی به هیچ عنوان رای نیاورد.
آن طور که این سایت محافظه‌کار گزارش کرده در این پیامک به مردم هشدار داده شده انتخاب جلیلی به عنوان رئیس جمهوری آینده ایران یک «فاجعه» خواهد بود.
از آقای جلیلی به عنوان یکی از نامزد‌های مورد نظر علی خامنه‌ای در یازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری نام برده می‌شود.
سعید جلیلی در دو هفته گذشته چنان مواضع تندی در حوزه‌های سیاسی٬ اجتماعی٬ اقتصادی و فرهنگی اتخاذ کرده که باعث بروز برخی نگرانی‌ها در میان مردم ایران شده است.
در محافل خصوصی و عمومی بسیاری از کسانی که پیش‌تر انتخابات را تحریم کرده بودند٬ از بیم به قدرت رسیدن جلیلی می‌گویند تنها به خاطر اینکه وی در انتخابات پیروز نشود٬ در این دوره از انتخابات شرکت خواهند کرد.
روحانیون و نظامیان حاکم بر ایران با استفاده از این حربه تلاش می‌کنند مردم را نسبت به عواقب تحریم انتخابات و نتایج به قدرت رسیدن جلیلی بترسانند.
این سناریو در شرایطی به اجرا گذاشته شده که گزارش‌ها از سرد بودن فضای انتخاباتی جامعه ایران و نرخ پائین مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری آینده حکایت دارد.
احمد علم‌الهدی٬ امام جمعه موقت مشهد نیز در این رابطه به تحریم کنندگان انتخابات هشدار داده چنانچه رای ندهند به طور قطع یقین جای آن‌ها در «جهنم» خواهد بود.
آقای علم‌الهدی به آن‌دسته از «دین‌دارانی» که انتخابات را تحریم کرده‌اند گفته که اقدام آن‌ها مثل تنها گذاشتن «امام حسین» در شب عاشورا است.
در کنار سناریوی «وحشت افکنی» بین مردم نسبت به قدرت‌گیری سعید جلیلی و همچنین عواقب تحریم انتخابات برای دینداران٬ جمهوری اسلامی از ابزار «تشویق» و «امید» نیز بهره می‌برد.
در روز‌های اخیر برخی سایت‌های محافظه‌کار با انتشار نظرسنجی‌های جهت‌دار ادعا کرده‌اند دو نامزد نزدیک به اصلاح‌طلبان از شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات برخوردارند.
در یکی از این نظرسنجی‌ها از حسن روحانی به عنوان برنده انتخابات ریاست جمهوری آینده نام برده شده است.
به نظر می‌رسد انتشار نتایج این نظرسنجی‌ها تلاش برای ترغیب جمعیت قابل توجهی از مردم باشد که این دوره از انتخابات را تحریم کرده‌اند.
از مجموع سخنان٬ موضع‌گیری‌ها و هشدار‌های رسانه‌ها٬ روحانیون و نظامیان چنین بر می‌آید که آن‌ها به شدت نگران نرخ مشارکت پائین مردم در این دوره از انتخابات هستند.
خبرگزاری فارس هم در این زمینه به نقل از تلویزیون رسمی جمهوری اسلامی از احتمال برگزاری دور چهارم مناظره میان هشت نامزد انتخابات خبر داده است.
آن‌طور که گزارش شده است سه مناظره این نامزد‌ها نه‌ تنها باعث گرم شدن تنور انتخابات نشده٬ بلکه موقعیت برخی نامزد‌های محافظه‌کار در افکار عمومی را نیز متزلزل کرده است.
سناریوی القاء «وحشت» برای تحقق «حماسه سیاسی»: انتخابات را تحریم کنید٬ جلیلی به قدرت می‌رسد
مردم ایران با مهندسی افکار عمومی که از سوی مقام‌های جمهوری اسلامی در جریان است٬ باید بین مشارکت در انتخابات و به قدرت رسیدن سعید جلیلی یکی را انتخاب کنند.
در این سناریو٬ مقام‌های جمهوری اسلامی برای نخستین بار از یک روش قدیمی که همواره مورد استفاده در سیاست خارجی آنهاست٬ بهره برده‌اند.
آنها با تائید صلاحیت سعید جلیلی به عنوان نامزدی با دیدگاه‌ها و اعتقادات تند اسلامی٬ وی را در کنار سه نامزد معتدل محافظه‌کاران قرار داده‌اند.
در این سناریو٬ به تحریم‌کنندگان انتخابات این‌گونه القاء می‌شود که در صورت شرکت نکردن در انتخابات و انتخاب نامزدی معتدل٬ باید در انتظار پیروزی جلیلی و بسته‌تر شدن فضای جامعه در همه زمینه‌ها باشند.
سعید جلیلی در دو مناظره‌ای که به صورت زنده از تلویزیون پخش شده٬ به صراحت دیدگاه‌های تند اسلامی خود را بیان کرده که منجر به بروز نگرانی‌هایی میان تحریم‌کنندگان انتخابات شده است.
در صورتی که جمهوری اسلامی بتواند به اندازه کافی تحریم‌کنندگان انتخابات را از عواقب به قدرت رسیدن جلیلی بترساند٬ آن وقت باید در انتظار مشارکت بالا در انتخابات ریاست جمهوری آینده بود.
با نرخ مشارکت بالا٬ یکی از سه نامزد مورد نظر علی خامنه‌ای یعنی علی‌اکبر ولایتی٬ محمدباقر قالیباف و غلامعلی حداد عادل با رای بالایی به قدرت رسیده و اهداف وی نیز در این دوره از انتخابات تامین خواهد شد.
نرخ مشارکت بالا٬ انتخاب نامزدی معتدل از محافظه‌کاران (در برابر سعید جلیلی) و شکست دوباره اصلاح‌طلبان سه هدفی است که علی خامنه‌ای در پی تحقق آن است.
برای تحقق این اهداف علی خامنه‌‌ای و فرماندهان سپاه طی چند هفته گذشته بارها ادعا کرده‌اند نه‌ تنها در انتخابات دخالت نمی‌کنند٬ بلکه به نفع هیچ نامزدی نیز فعالیت نخواهند داشت.
آنها پس از رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی و رحیم‌مشایی و اطمینان یافتن از پیروزی یکی از نامزد‌های محافظه‌کاران٬ این سیاست را اتخاذ کرده‌اند.
برخلاف انتخابات سال ۱۳۸۸ مقام‌های جمهوری اسلامی در این دوره از انتخابات دست به تقلب گسترده نخواهد زد٬ بلکه با مهندسی افکار عمومی تلاش خواهند کرد به اهداف مورد نظر خود برسند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر